Kontakta oss på 0705-83 53 52
Eller använd kontaktformuläret
Maskinparken

Maskinparken

För driftsäker och hög kvalitet på träd- och skogsarbete

Vår maskinpark ger oss stora möjligheter som gör oss flexibla, breda och kostnadseffektiva.

Här nedan kan du se vår maskiner.

Alstor 821
Alstor 821
När stockar och ris ligger en bit bort från möjlig upphämtningsplats är vår miniskotare ett användbart redskap.
Tack vare att bredden endast är 1,5 m finns det möjlighet att komma fram på villatomter och andra trånga utrymmen.
Den låga vikten, ca 1600 kg och 8-hjulsdriften med boogieaxlar gör att framkomligheten är mycket god även i besvärlig terräng och att underlaget skonas.

Miniskotaren dras efter en vanlig bil, vilket gör att framkörningskostnaden blir mycket lägre än på de större skotarna.

Tveka inte att fråga om du har något projekt där något behöver flyttas i besvärlig terräng.

Liten maskin med stora möjligheter!
Malwa 560F
Malwa 560F
Malwan är i mellanstor maskin på 5400kg, med en hjulbredd på 1.95m så tar sig denna maskin enkelt runt varje träd och stubbe och även fast den må se liten ut och orkar den ändå bära mer än sin egna vikt, alltså 5500kg.
Rottne F13D
Rottne F13D
Rottne F13 är en mellan modell av rottnes skotare, mycket bra både till gallring och slutavverkning. Tack vare vagnstyrningen så fungerar den även bra på tomter.
EcoLog 574D
EcoLog 574D
Våran Ecolog är utrustad med en Volvo-penta motor på 252hk, vi använder den till både ris och virkes skotning.
Ponsse Scorpion King
Ponsse Scorpion King
Scorpion king är företagets skördare, väldigt flexibel maskin och utmärkta prestanda tack vare tvåkretshydraulik – med miljön i åtanke och med minimalt yttryck.
DAF XF
DAF XF
Våran lastbil är utrustad med 10 meters kran arm från Epsilon och använder miljövänlig hydralolja i slangarna som går ut i kranen.
Vi kör med euro 6 motor och Automatisk växel låda.
JLG 860SJ
JLG 860SJ
JLG 860SJ är våran Skylift vi har på jobbet, den har en 25 meters arm med utskjutet, den väger 17.2 ton så den används på hårda ytor.
Vermer SC60TX
Vermer SC60TX
Vermer SC60TX är våran största stubbfärs, med denna stora maskin går det att ta alla stubbar, stora som små på ett kick, den har 60hp och är 360cm lång, 129cm bred varav att den kan bli mindre än så, upp till 29cm mindre och den är också 183cm hög på den högsta punkten av maskinen. Denna maskin går på band för att lättare kunna ta lite trängre kurvor och göra mindre spår i marken.
Vermer SC30TX
Vermer SC30TX
Vermer SC30TX är våran mellanstora stubbfräs, med sina starka 25hk så klarar den både stora och små stubbar, den är 239cm lång, 89cm bred och 124cm hög på den högsta punkten av maskinen. Denna maskin går på band för att lättare kunna ta lite trängre kurvor och göra mindre spår i marken.
Husqvarna SG13
Husqvarna SG13
Denna maskin är våran minsta stubbfräs, den använder vi mestadels för trånga ställen där de större maskinerna inte får plats, den klarar mindre stubbar på ett kick och lite större stubbar går också men tar lite längre tid. Denna maskin är 185cm lång, 68cm bred och 109cm hög på den högsta punkten av maskinen. Denna maskinen går på hjul istället för band.
John Deere
John Deere
Våran gamla John deere traktor som används till stor del för våran ved produktion och på vintrarna ibland också till snö skottning.