Kontakta oss på 011-33 33 350
Eller använd kontaktformuläret
Om företaget

Företaget

Kuddby Trädfällning startades 1994 av Pär Carlsson som ensam ägare, 2010 slogs Kuddby Trädfällning ihop med Norrköpings Skogsentreprenad.

Idag heter företaget Kuddby Trädfällning AB och ägs gemensamt av Pär Carlsson och Per Ekman.

Idag är vi 23 personer i företaget uppdelade i två arbetslag: Trädfällarlaget och Skogslaget.

Vi har naturligtvis en företagsförsäkring, samt är godkända för F-skatt och moms.

Kollektivavtal.

Om Pär Carlsson:

Pär började i skogsbranschen år 1985 som skogshuggare hos Södra skogsägarna, slutade 1990 och startade 1994 Kuddby trädfällning AB och i samband med det började också klättra.

Om Per Ekman:

Per började i skogsbranschen år 1987 som skogshuggare på Holmen skog, slutade 1990 och startade Norrköpings skogsentreprenad AB som år 2010 gick ihop med Kuddby Trädfällning AB.

Rutavdrag

De flesta av våra tjänster inom trädfällning, beskärning och stubbfräsning, omfattas av RUT-avdraget. Det innebär att du får dra av 50 procent av arbetskostnaden. Bortforsling av material omfattas dock inte av RUT-avdraget. Du kan läsa mer om rutavdraget här: Rutavdrag

Trädfällarlaget

Trädfällarlaget jobbar främst med trädbeskärning, fällning, stubbfräsning på tomter, parker och ledningsgator åt såväl privatpersoner som fastighetsbolag, energibolag, kommuner och kyrkor. Många års erfarenhet har gjort oss till vana klättrare och trädfällare – och ett sammansvetsat gäng.

Välkommen att kontakta Pär Carlsson, ansvarig för Trädfällarlaget, 011-33 33 353

Skogslaget

Skogslaget jobbar med gallring, skogsavverkning och biobränsleproduktion åt privata markägare. Vi samarbetar även med skogsbolagen Bergs Timber, Stora Enso bioenergi, Södra skogsägarna, Mellanskog och Holmen. Skogslaget jobbar ibland i tätbebyggda områden vid större tomtavverkningar och vid nyproduktion av tomtmark. Under årens lopp har vi skapat rutiner, som gör att vi kan jobba effektivt med såna arbeten.

Välkommen att kontakta Per Ekman om du har några frågor eller funderingar 011-33 33 351